+40 729 126859
Ceasuri de mana la cele mai mici preturi!

Ceasurile din lemn sunt lucrari unice de arta

10/02/2016
de catre Best Watch

Inca de la inceputurile timpului, omenirea a cautat o modalitate de a tine evidenta timpului. Desi una dintre primele metode a fost cadranul solar, treptat, tehnologia s-a imbunatatit dramatic. Astazi multi oameni folosesc ceasuri de diferite tipuri pentru a tine evidenta timpului.

Desi ceasurile tipice sunt fie realizate din plastic sau metal, o noua tendinta in curs de dezvoltare foloseste lemnul pentru a crea ceasuri incredibil de frumoase. Pentru multi, ceasurile din lemn reflecta dorinta de a fi tot mai mult in contact cu natura si de a sta departe de obisnuitele ceasuri metalice.

Ceasurile de lemn TimeWood sunt cu adevarat o declaratie de stil indrazneata si eleganta. Cei care le poarta acapareaza instant atentia, intrucat unicitatea unui ceas de lemn are un caracter distinctiv.
De asemenea, din moment ce nu exista doua bucati de lemn care sa fie exact la fel, fiecare ceas din lemn este unic fata toate celelalte ceasuri din lemn care sunt produse. Acest lucru le diferentiaza de ceasurile de metal sau plastic, care sunt atat de comune astazi.

Ceasuri din lemn nu sunt doar elegante si unice, dar ele sunt de asemenea economice si eco-friendly.
Astazi multi oameni sunt pe buna dreptate ingrijorati de sustenabilitatea ecosistemului Pamantului. Una dintre cele mai importante lucruri vizavi de ceasurile din lemn este faptul ca acestea folosesc o resursa foarte durabila – lemnul.

Multe companii care produc ceasuri din lemn sunt atat de dedicat pentru a proteja mediul inconjurator incat planteaza un copac la fiecare ceas din lemn vandut. Contribuind la durabilitatea ecosistemului Pamantului aceasta este o modalitate foarte buna de a te simti bine cu privire la achizitionarea unui astfel de ceas elegant.

Unul dintre beneficiile de a purta un ceas de lemn WeWood este greutatea usoara, fara precedent. Lemnul, prin natura sa, este unul dintre cele mai usoare si mai durabile materiale disponibile. Acest lucru inseamna ca cei care poarta ceasuri de lemn vor observa ca acestea sunt mult mai confortabile decat ceasurile de metal din cauza designului lor compact. Un alt avantaj al ceasurilor din lemn este ca lemnul natural este rezistent la schimbarile de temperatura si climatice, astfel un ceas din lemn nu va rugini din cauza conditiilor climatice umede.

Ceasurile din lemn sunt cu adevarat o marturie a celor care le poarta.
Un ceas nu este doar un instrument care ne arata timpul, ci purtarea lui face o declaratie cu privire la persoana care il poarta. Persoanele care poarta ceasuri din lemn sunt de obicei in armonie cu natura si au o simt stilistic ridicat.

Daca sunteti in cautarea unui nou ceas ar trebui sa luati in considerare multele avantaje ale achizitionarii unui ceas de lemn. Nu numai ca sunt economice, durabile, ecologice, si utile, dar sunt, de asemenea o lucrare unica de arta, personalizate pentru fiecare persoana care il poarta.
Acestea sunt prietenoase cu mediul si, de asemenea, hipoalergenice, ceea ce este o alternativa foarte buna pentru persoanele care sunt alergice la anumite tipuri de metale.

O frumoasa colectie de ceasuri din lemn pot fi gasite in magazinul BestWatch.ro. Profitati de reducerile la zeci de ceasuri din lemn si alegeti modelul potrivit stilului si personalitatii voastre.

5 motive pentru a purta un ceas de mana

09/02/2016
de catre Best Watch

Ceasuri Tissot

1. Ceasurile sunt comode

Telefonul nu te tine punctual. Ceasul da.
Un ceas de mana este cea mai comoda cale de a-ti arata timpul.
"Nu am nevoie de un ceas pentru ca am telefon", este raspunsul unei generatii care acum se afla sub semnul intrebarii in ceea ce priveste efectele adverse ale utilizarii indelungate a telefonului mobil.
In plus, pare disperat sa te uiti la telefon in mod regulat doar pentru a vedea cat este ora. O privire rapida spre incheietura mainii este o modalitate mult mai clasica de a urmari timpul in timpul unei intalniri. Sa nu mai vorbim de cat de nepoliticos ar parea sa scoti telefonul in timpul unei conversatii.

2. Ceasurile sunt functionale
Orice element inspirat de armata are o utilizare functionala, inclusiv ceasurile de mana.
Ceasurile de mana au fost folosite pentru prima data in secolul al 19-lea de catre armata pentru a sincroniza miscarea trupelor in timpul razboiului. De atunci, ceasurile de specialitate au fost utilizate in adancurile oceanului, de scafandri si sus pe cer, de catre aviatori.
Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui ceas este functionalitatea. Un ceas complex este proiectat cu caracteristici, dincolo de functiile de afisare ora si data. Doua dintre cele mai populare caracteristici sunt cronograful, care permite ceasului sa functioneze ca si cronometru, iar cealalta este "moonphase" – care afiseaza fazele lunii.

3. Ceasurile transmit simplitate
Cele mai bune ceasuri nu folosesc cele mai recente tehnologii. Ele sunt alimentate de ingenioasa tehnologie care precede electricitate. Deci, atunci cand telefonul mobil ramane fara baterie, poti avea incredere in tehnologia care inca functioneaza pe incheietura mainii tale.
Atunci cand porti un ceas este putin probabil ca acesta sa iti distraga atentia, asa cum o face, de multe ori, telefonul mobil, a carui verificare adesea duce la activitati precum controlul aplicatiilor, retelelor de socializare, etc.

4. Ceasurile atrag complimente
Un ceas original si aspectuos va atrage mai multa atentie decat oricare alt element din garderoba ta.
Pentru barbati, gama de accesorii si bijuterii acceptabile este limitata. Pe mainile domnilor cel mai adesea putem observa 3 accesorii principale: un ceas frumos, o pereche eleganta de butoni, si o verigheta simpla, daca este casatorit.
Pentru a veni in ajutorul barbatilor care nu se accesorizeaza mai mult decat este nevoie, ceasurile de mana sunt alegerea ideala pentru a transmite bun gust. Ele sunt o forma de auto-exprimare, ce reflecta tipul aventuros, elegant sau sport, in functie de modelul si marca ceasului purtat.
Ceasurile transmit foarte multe despre personalitatea purtatorului.

5. Ceasurile intruchipeaza maiestrie
Un ceas de mana este mai mult decat un indicator al timpului. Este un simbol al traditiei si istoriei impachetat intr-o "cutiuta", lucrata cu maiestrie extrema.
Nu multi oameni realizeaza ce opere de arta poarta pe incheietura mainii lor. Este o arta detaliata la cel mai inalt standard al ingenuazitatii si creativitatii umane. O astfel de opera de arta sunt ceasurile Tissot.

Comment-uri

Sunt foarte multumita de produs! O firma de o seriozitate rara,demna de luat exemplu ! Multumesc !!

Foarte utile articolele.