+40 729 126859
Ceasuri de mana la cele mai mici preturi!

Caracteristicile care fac un ceas de dama cu adevarat unic

12/03/2016
de catre BestWatch.ro Romania

Moda si accesoriile au fost intotdeauna importante pentru femeia moderna. Unul dintre cele mai bune moduri de a va diferentia este purtarea unui ceas cu adevarat unic, practic si elegant. Cu toate acestea, nu orice ceas de dama este potrivit sau va reprezinta stilul. Exista 4 caracteristici principale care fac un ceas cu adevarat unic. Atunci cand sunt combinate si potrivite, aceste caracteristici pot crea un accesoriu unic si interesant. Haideti sa vedem despre ce caracteristici este vorba:

1. Culoarea cadranului
Culoarea cadranului unui ceas face pur si simplu ceasul mai interesant. Singura cerinta comuna atunci cand va creati look-ul, este sa aveti o culoare a cadranului usor de citit; ceasurile care nu indica ora cu precizie, nu au utilitate!

2. Stilul curelei
Dupa ce ati decis ce culoare va doriti sa aibe cadranul ceasului, este timpul sa alegeti un stil de curea complementar. La fel ca si culorile cadranelor, curelele de ceasuri vin intr-o varietate de culori si modele: de la alb-negru, roz, albastru, galben, la modele de leopard, buline sau dungi. Daca alegeti o curea metalica, exista de asemenea, mai multe optiuni de culoare: argintiu, auriu, sau o combinatie intre aceste culori . Atunci cand alegeti o curea de ceas, este important sa alegeti o culoare si un stil care se potriveste cu celelalte bijuterii pe care le aveti.

3. Forma si stilul
Chiar daca nu sunt poate la fel de importante, forma si stilul ceasului, au rolul lor. Traditionalele ceasuri circulare sunt inca populare, cu toate acestea formele dreptunghiulare, ovale sau patrate sunt foarte cautate.
Alaturi de forma ceasului, este importanta si alegerea tipului de afisaj al ceasului. Cele mai multe ceasuri pentru femei, indica doar cele 12 ore, insa unele afiseaza atat minutele cat si secunde, iar cele mai deosebite si data. Pe langa toate acestea, trebuie sa te hotarasti daca vrei ca cele 12 ore sa fie numerotate de la 1 la 12, trunchiat, din 3 in 3, sau sa apara numai limbile.

4. Materialul curelei
Ultima caracteristica atunci cand vine vorba de achizitionarea unui ceas pentru femei unic si interesant, este deciderea tipului de material pentru cureaua ceasului.
Curele sunt disponibile intr-o varietate de materiale: de la cauciuc, la piele, material textil si metal, fiecare oferind propriile lor avantaje.
Materialul curelei, din nou, trebuie sa se potriveasca cu accesoriile pe care le detineti deja.

Comment-uri

Nici o postare găsită