+40 729 126859
Ceasuri de mana la cele mai mici preturi!

Ceasurile Skagen

10/03/2016
de catre BestWatch.ro Romania

Intr-o societate prospera, conceptele culturale, cum ar fi designul, sunt accesibile tuturor. In anul 1989 ceasurile Skagen, au fost create de Henrik si Charlotte Jorst, veniti in Statele Unite, din Danemarca, pentru a-si urma visul de a detine si conduce propria lor afacere.
Viziunea lor a fost sa creeze ceva frumos, cu materiale de inalta calitate, care pot fi vandute la preturi rezonabile. La scurt timp, ei ce au inceput sa produca ceasuri intr-un apartament mic si sa le vanda din usa in usa. Cand s-au asteptat cel mai putin, Bloomingdales a inceput sa vinda ceasurile de mana in lantul lor de magazine.

Ceasurile Skagen reflecta cultura daneza, designul elegant si maiestria minunata. Modelele de ceasuri Skagen sunt impresionante si exclusive. Acest brand ofera de asemenea servicii remarcabile pentru clienti, cucerind cumparatorii din intreaga lume.

Micul sat Skagen, Danemarca, are kilometri de plaje cu nisip alb, transformandu-se in sursa de inspiratie principala a lui Henrick Jorst. Aceasta companie este cunoscuta pentru ceasurile sofisticate, inspirate din peisajul si stilul de viata al locuitorilor din Skagen. Brandul Skagen ofera ceasuri de inalta calitate, la preturi rezonabile, care sa reflecte spiritul de creatie danez.
Ceasurile Skagen sunt bine cunoscute pentru designul lor unic. Acest producator ofera ceasuri ultra subtiri numit Slimline, cu o nota de eleganta aparte, durabile si rezistente.

Colectiile cele mai distinctive de ceasuri Skagen reprezinta o pasiune pentru estetica daneza, cu accent pe simplitate si un grad ridicat de maiestrie. Combinand designul sofisticat cu detaliile functionale, ceasurile Skagen sunt un must have pentru orice persoana care se respecta. Fie ca esti un bun cunoscator al ceasurilor sau pasionat de design, colectiile noastre de ceasuri Skagen imbina elementele naturale si moderne pentru a le face perfecte pentru ziua de azi, maine si peste ani.

Pentru cei care sunt in cautarea unui cadou, ceasurile Skagen, sunt cu siguranta, o idee ce trebuie luata in considerare. BestWatch.ro va ofera ceasuri originale Skagen, la preturi promotionale.

Comment-uri

Nici o postare găsită