+40 729 126859
Ceasuri de mana la cele mai mici preturi!

Ceasurile Timberland vor indeplini si depasi toate asteptarile tale

29/03/2016
de catre BestWatch.ro Romania

Bazate pe o etica clara si definitiva a administrarii mediului si constientizarii naturale, colectiile de ceasuri ale companiei Timberland ofera stiluri clasice si indraznete care definesc in mod clar clientii moderni de astazi.
Ceasurile Timberland au devenit deosebit de populare in randul celor care doresc sa proiecteze o imagine a individualismului, energia si puterea, combinate cu un stil rafinat. Pentru cei care prefera simplitatea, promptitudinea si rafinamentul, ceasurile Timberland sunt un must have.
Astazi, cresterea constiintei asupra mediu, a convins tot mai multi oameni sa caute produse care nu vor avea un impact negativ asupra mediului. Ca rezultat, mai multe companii s-au dedicat fabricarii de produse care sunt eco-friendly.
Timberland este unul dintre exemplele de top ale unei astfel de societati; compania produce acum unele dintre cele mai robuste si de incredere ceasuri din lume. Fie ca esti un excursionist, un inotator sau sofer, ceasuri Timberland vor indeplini si depasi toate asteptarile tale.

Ceasuri prietenoase cu mediul
Ceasurile Timberland sunt unice, intrucat sunt produse cu un impact mic asupra mediului. Spre deosebire de multe alte ceasuri, care sunt realizate din materiale care ar putea avea consecinte negative asupra planetei, ceasurile Timberland dispun de mai multe caracteristici prietenoase. Placarea cu PVD, se numara printre cele mai notabile dintre toate, oferindu-le ceasurilor Timberland cu o rezistenta ecologica la coroziune.

Ceasuri rezistente
Activitatile in aer liber pot fi un loc neiertator pentru ceasuri; purtarea unui ceas rezistent la intemperii este esential. Ceasurile Timberland sunt apreciate pentru rezistenta si increderea lor. Materialele dure, cum ar fi otel inoxidabil si siliciu din cauciuc asigura ca aceste ceasuri nu se rup sau sparg sub presiune. Mai mult decat atat, unele ceasurile Timberland sunt de pana la aproximativ 55 de metri rezistente la apa, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa il dai jos nici macar cand te relaxezi in piscina.

Maiestrie rafinata si o atentie fina pentru detalii
In ciuda rezistentei si puterii lor, ceasuri Timberland sunt incredibil de frumoase si sunt la fel de potrivite pentru diferite ocazii din viata ta. Una dintre caracteristicile principale ale acestor ceasuri atractive sunt cele 3 cadrane: unul pentru secunde, unul pentru minute si unul pentru cele 24 de ore. Aceste cadrane nu numai ca imbunatesc precizia ceasurilor Timberland, dar le ofera de asemenea si o nota de stil.

Fiabilitate
Atunci cand iti achizitionezi un ceas Timberland, poti fi sigur ca se va potrivi, indiferent de locul in care mergi. In loc sa cumperi ceasuri separate, pentru ocazii diferite, ai posibilitatea sa investesti intr-un singur ceas Timberland, practic pentru orice imprejurare. Din moment ce colectiile vin intr-o gama larga de stiluri, este usor sa gasesti un ceas Timberland, care se va potrivi perfect cu garderoba ta.

O investitie personala
Ceasurile Timberland nu sunt ceasuri foarte ieftine; ele costa un pic mai mult decat alte marci. Cu toate acestea, platesti mai mult pentru calitate, iar din moment ce ceasurile Timberland sunt robuste si durabile, nu va trebui sa cumperi altul unul in fiecare an – vei salva astfel o multime de bani.

Comment-uri

Foarte faine ceasurile Timberland!