+40 729 126859
Ceasuri de mana la cele mai mici preturi!

Cum sa porti ceasul la un costum

28/04/2016
de catre BestWatch.ro Romania

Atunci cand un domn vrea sa arate cea mai buna latura a sa, acesta va alege sa poarte, de cele mai multe ori, un costum elegant. In pregatirea tinutei, sunt o multime de lucruri de care trebuie tinut cont: costumul, cravata, cureaua, sosetele, pantofii, accesoriile, etc.
Fiecare dintre acestea trebuie sa se potriveasca intre ele pentru ca aspectul final sa fie unul de bun gust.
Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei astfel de tinute este ceasul pe care barbatul se decide sa il poarte. Ceasul ales poate spune multe despre el, iar aceasta parte din tinuta nu ar trebui sa fie trecuta cu vederea.
Scopul acestui acestui ghid, este de a va ajuta sa asociati ceasul barbatesc perfect, cu costumul ideal. Iata cateva sfaturi:

 1. Dimensiune
  Multe dintre ceasurile noi pe piata, sunt ceasuri mari, supradimensionate, care ocupa intreaga incheietura a mainii. Desi acest lucru poate da un aspect bun, ceasurile mari nu sunt ideale atunci cand purtati un costum. Ceasurile purtate cu un costum sunt de multe ori de dimensiuni mai mici, potrivindu-se perfect sub manecile camasii.
  Daca ar fi sa interogati un grup mare de iubitori de ceasuri, cei mai multi ar spune ca 40 mm in diametru sau mai mic, este marimea perfecta pentru un ceas.

  2. Material
  Raspunsul cel mai acceptabil pentru materialul unui ceas, ar fi otelul inoxidabil cu o curea din piele neagra sau maro. Ceasuri ca aceasta, au un aspect clasic, elegant care completeaza perfect un costum frumos.
  Niciodata nu este acceptabil, totusi, sa purtati un ceas cu o curea de cauciuc in timp ce sunteti imbracat la costum. Ceasurile cu curele de cauciuc sunt destinate scufundarilor sau altor scopuri atletice, dar nu pentru a fi purtat cu un costum.

  3. Culoare
  Daca purtati un costum negru, cel mai bine este sa il asortati cu un ceas cu cadran negru sau alb si o curea din piele neagra. Cureaua poate fi din orice material, auriu sau aur alb, sau chiar din otel inoxidabil.
  Daca purtati o curea din piele maro cu pantofi maro din piele, este recomandat sa purtati un ceas cu o curea din piele maro.
  Atunci cand v-ati decis cu privire la costumul perfect si accesoriile pe care sa le purtati la un eveniment formal, este important sa nu treceti cu vederea ceasul elegant. Un ceas Tissot poate completa cu stil tinuta scotandu-va din anonimat.


Comment-uri

Nici o postare găsită